• HU
  • EN

Felhasználói fiók

Online bejelentkezés

Felhasználói adatok
Az írásjelek a pont, a kötőjel, az aláhúzás és a szóköz kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
Meg kell adni egy jelszót a fiókhoz, melynek legalább 5 karaktert kell tartalmaznia.
Internet
A mező tartalma nem nyilvános.
Személyes adatok
A mező tartalma nem nyilvános.
A mező tartalma nem nyilvános.
A mező tartalma nem nyilvános.
Mobile *+
A telefonszáma megadását azért kérjük, hogy a rendelés idejében történő változás esetén értesíteni tudjuk (az Ön érdeke is, hogy ne várjon feleslegesen!) A mező tartalma nem nyilvános.
Felhasználási feltételek
Regisztrációjával elfogadja az alábbi feltételeket
  • az oldalra való belépéskor a rendszer 3 hétig megjegyzi az éppen használt számítógépen és böngészőben az Ön azonosítását, amennyiben nem lép ki. Későbbi látogatás esetén nem szükséges a belépés, ellenben ha a "Kilépés"-re kattint, akkor újra meg kell adni a belépési adatokat
  • A foglalt időpontot megelőző 48 órával a rendszer egy email-t küld Önnek egy hivatkozással, amivel megerősítheti foglalását. Amennyiben a kiküldéstől számított 24 órán belül ezt nem teszi meg, a rendszer törli a foglalást, amiről tájékoztatjuk Önt, így akár más felhasználó befoglalhatja azt.
  • Amennyiben a válasz emailben a foglalás megerősítése megtörténik és az időpont foglalója mégsem jelenik meg a rendelésen, úgy a regisztrációja automatikusan törlődik a rendszerből.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.