• HU
  • EN

Kapcsolat

Mobiltelefon: +3630 911 35 50 (bármikor hívható)

Telefon: +3626 372 117 (csak a rendelési idő alatt hívható)

 

I. Tömegközlekedés:
Budapesten a Széna téren kell felszállni a VOLÁN busz menetrendszerinti 795, 778, 789-es buszára, melyek áthaladnak Telkin. Telkiben a főúton, közvetlenül a rendelő mellett állnak meg a  buszok, a Kórház fasor sarkán. (VOLAN)
 
II. Személyautó:
II.a Széll Kálmán (Moszkva) tér felől: autóval kifelé haladunk a Szilágyi Erzsébet fasoron. Elhaladunk a Budagyöngye bevásárló központ előtt. A Hidegkúti és a Budakeszi út kereszteződésében balra fordulunk a Budakeszi útra. Azon teljesen végig haladunk, amíg elérkezünk Budakeszire. Ott a harmadik közlekedési lámpánál (Budakeszi református templom) jobbra fordulunk. Átmegyünk a körforgalmon (MOL kút mellett) és kifelé haladunk a városból. Nyolc kilkóméter megtétele után az első település lesz Telki. Ott a település központjába érkezvén a főút mellett található a rendelő. A rendelő előtt parkolási lehetőség van gépkocsik részére.
 
II.b Budaörs felől:
A Budaörsi úton az M1/M7 közös szakaszán Budaörsöt elhagyva, az M1 felé kanyarodunk. Ott az első lehajtón (Budakeszi) kell lekanyarodni az autópályáról. A lehajtó sávot követően a kereszteződésben balra kell kanyarodni. Elérkezünk egy lámpás kereszteződéshez, ahol egyenesen kell tovább haladni, amíg Budakeszire nem érkezünk. A városba érkezvén elhaladunk a TESCO és a Drogeri Markt illetve egy Shell és egy Agip kút mellett. A közlekedési lámpát követvén az első kereszteződésben jobbra kell fordulni (Budakeszi fő utca). Itt egészen az első közlekedési lámpáig haladunk (Budakeszi református templom), ahol is balra fordulunk. Egyenesen haladva elérkezünk a körforgalomba (MOL benzinkút), ahonnan egyenesen vezet tovább az út Telki felé. Nyolc kilóméter megtétele után az első település lesz Telki. Ott a település központjába érkezve a főút mellett található buszmegálló mellett a rendelő. A rendelő előtt parkolási lehetőség van gépkocsik részére.
 
III. Vasút:
A Déli pályudvarról a kettes metróval (M2) kell eljutni a Széll Kálmán (Moszkva) térre, onnan pedig a 795, 778, 789-es buszokkal a buszközlekedésnél leírtaknak megfelelően. (MÁV-START)

 

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.